Oferim tractaments terapèutics basats en l’enfocament de la psicoteràpia Gestalt, una modalitat de teràpia psicològica que entén a la persona com un procés en transformació constant. La Gestalt permet equilibrar els aspectes emocionals, corporals i cognitius, harmonitzant el que pensem, sentim i fem.

El nostre equip de terapeutes es caracteritza per una mirada plural i interdisciplinar, que li permet determinar quin tipus de teràpia és la més adequada per a cada persona.

Actualment podem oferir-te les següents modalitats terapèutiques:

Teràpia Individual

És l’espai de sanació i creixement per excel·lència, ja que en el context de la trobada de tu a tu amb un professional entrenat, la persona troba suport i seguretat suficients per indagar en els problemes que l’afligeixen i anar explorant i implementant solucions.

D’aquí a un enquadrament gestàltic, cada professional podrà aportar eines provinents de diferents disciplines com la PNL, el coaching, les teràpies corporals i altres.

Teràpia de Parella

Quan els bloquejos incideixen directament en la salut i la continuïtat de la parella, és el moment de treballar junts. En el context terapèutic, es afavoriran processos de comunicació fomentant l’expressió de l’autenticitat i la satisfacció de les necessitats individuals.

Els límits, l’escolta, el respecte i la sexualitat són alguns aspectes fonamentals que es beneficiaran enormement d’un treball gestàltic que integra altres disciplines com les constel·lacions familiars, la teràpia sistèmica o la resolució de conflictes.

Teràpia de família

Cada família desenvolupa una manera de relacionar-se i comunicar-se, en resposta a les circumstàncies viscudes com a grup i individualment. De vegades, la comunicació s’obstrueix, altres vegades els reptes i els esdeveniments dolorosos de la vida es converteixen en obstacles insuperables.

La teràpia de família pot ser un catalitzador per a la comunicació, una plataforma de resolució de conflictes i un ambient protegit per al creixement.

En Cercle Gestalt creiem que la família és un procés viu que pot beneficiar-se de múltiples enfocaments i disciplines que integrem des d’un enfocament gestàltic, com la Comunicació no violenta, les Constel·lacions familiars o la dramatització de conflictes.

Teràpia corporal Integrativa

Oferim tractaments terapèutics basats en l’enfocament corporal TCI, una modalitat de teràpia integrativa que entén a la persona com un procés en transformació constant, tant del psiquisme com del cos.

La teràpia TCI pretén potenciar l’escolta corporal i facilitar els processos orgànics d’autoregulació que afavoreixen l’equilibri energètic i revitalitzen la persona, resolent les tensions profundes arrelades des de la infància.

Mitjançant les tècniques de desbloqueig corporal, afavorim la fluïdesa energètica i el contacte amb la vida, augmentant la consciència d’un mateix i dels vincles que s’estableixen amb els altres, així com de l’entorn.

Intervenció Organitzacional

Els nostres equips estan capacitats per a determinar les necessitats d’un grup organitzat, en l’àmbit empresarial, civil, creatiu etc en relació a la salut interna, el benestar subjectiu, la fluïdesa inter-relacional i el flux productiu.

A través d’una intervenció puntual aportem a l’ambient grupal les eines necessàries per identificar i resoldre els obstacles, conflictes i desajustos que poden estar dificultant l’evolució sostenible del mateix.

Les intervencions en aquest context es nodreixen de l’enfocament gestàltic assimilant eines d’altres disciplines afins com l’anàlisi sistèmic.