ARRELAMENT

Estem fortament vinculats al nostre territori ia la realitat comunitària. Respectem les tradicions que ens han precedit, tant a Orient com a Occident, en relació a l’estudi de la naturalesa humana. Reconeixem el valor dels nostres majors i de la saviesa heretada. Honorem les forces de la Naturalesa i del planeta Terra. Reconeixem el valor sagrat de l’home i la dona i la centralitat de la infància en la vida comunitària.

PROFESSIONALITAT

Treballem incansablement per oferir als nostres clients i estudiants tècniques, coneixements i pràctiques d’última generació. Creiem en la innovació, en la investigació i en la creativitat aplicades al benestar de les persones. Portem a terme una tasca de tutoria i orientació professional que inclou l’enquadrament teòric, ètic i humà de la pràctica terapèutica.

ESSÈNCIA

Apostem per un retorn constant a l’essencial, a la senzillesa, a l’estrictament necessari. Aquesta recerca es reflecteix en els nostres plans d’estudi, en la nostra manera de comunicar, en el perfil dels nostres docents i estudiants. En Cercle Gestalt, menys és més.

<.div>