A Cercle Gestalt diem Sí a la Vida.

Diem sí al viatge de tornada que condueix a la persona al centre de la seva individualitat, a través d’un procés de transformació durant el qual es va deixant caure tot allò que ja no serveix i donant pas a una manera de ser més sincera.

Diem sí a la pròpia biografia, a la història personal que ens ha fet ser qui som i, a partir d’aquesta acceptació, diem sí a l’aventura de la creació.

Diem sí a l’honestedat, a la transparència per ocupar el nostre lloc en el món i exercir una influència positiva en la nostra família, la nostra comunitat educativa o professional.

En Cercle Gestalt et convidarem una i altra vegada a desvetllar la teva veritable essència, a alçar la teva veu original i a posar-te al lloc que et correspon. Diem sí a aquesta visió col·lectiva en la qual tots tenim motius personals. Sí al valor de la gent, de l’amistat i de la companyia.

Diem sí a la professionalitat que atorguen les nostres acreditacions i un sí rotund a la capacitació coherent per acompanyar a altres éssers humans de forma constructiva.